-OM OSS-

Charlotta Hülphers som är VD och inredningsarkitekt på Chi interior, har lång erfarenhet av att jobba både med offentliga miljöer, kontor, privatbostäder och homestyling. Charlotta har en Magister examen i inredningsarkitektur från Danmarks designskola i Köpenhamn. Hennes vision är att förverkliga era inredningsdrömmar, stora som små projekt. 

-TJÄNSTER-
DIGITAL INREDNINGSHJÄLP 

Få ett fullständigt förslag på hur du kan möblera och inreda för att skapa den känsla och de funktioner du önskar i ditt hem. Du får ett Moodboard, planlösning och inköpslista på mailen av vår inredare.

-PROCESS-

1. Beskriv vilket rum som behöver ny inredning


2. Maila 1-2 bilder på ett rum som du tycker om, detta gör du för att vi ska identifiera vilken stil du gillar


3. Ta bilder i 360 grader av rummet, ange takhöjd, och måtten i rummet och ange en ca. budget


4. En av våra inredare tar fram ett koncept åt dig.

Konceptet innehåller moodboards, planskiss och en inköpslista.


5. Du och inredaren har kontakt under hela processen. Det ingår en revidering på en utvald sak.

Pris fr. 4000 per rum

     


Exempel på moodboard och möbleringsplan

INREDNINGSHJÄLP
PRIVAT/OFFENTLIGA MILJÖER   
-PROCESS-

1. Möte och offert

I det inledande mötet går vi igenom dina önskemål och tillsammans diskuterar vi hur just ditt projekt ska genomföras.  Efter mötet får du ett offertförslag. 

2. Koncept framtagning

En av våra inredare tar fram ett koncept åt dig utifrån dina behov och önskemål. Konceptet innehåller moodboard, planskiss och en inköpslista.

3. Presentation

Inredaren kommer ut till dig och presenterar konceptet alternativt sker presentationen online. Din inredare är med dig under hela processen

4. Projektledning

Vi hjälper även till med projektledning. Vi lägger beställningar/inköp, planerar leveranser, håller i regelbundna byggmöten med hantverkarna, ger dig löpande information och löser frågor och problem om de dyker upp. Fakturering sker löpande med tydliga underlag.     

 Pris: 850 kr/timmen   

 
 
-HOMESTYLING-

Med vår långa erfarenhet av styling och inredning vet vi vad som är viktigt när potentiella köpare för första gången stiger in på visning i ert hem. Med noga utvald inredning anpassad efter ert objekt och tänkta målgrupp lyfter vi fram er bostads bästa sidor och skapar ett attraktivt och säljande hem.  Vi värdesätter det unika i varje enskilt uppdrag och försöker tänka både kostnadseffektivt, miljömedvetet och att skapa en genuin och tilltalande bostad. Vårt mål är att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att du ska lyckas göra en så bra bostadsaffär som möjligt! Vi har ett brett utbud av möbler och inredningsdetaljer och stylar allt från från tomma lägenheter och hus till mindre projekt där vi också gärna använder oss av den befintliga inredningen.  Nedan ser du vilka tjänster vi erbjuder.

HOMESTYLING-RÅDGIVNING

Du har ett hem fullt av möbler och inredning men får inte till "finishen" som är så viktigt för att få till säljande mäklarbilder. Den här tjänsten passar dig som vill ha rådgivning gällande din bostads potential inför fotografering men vill styla bostaden själv genom våra instruktioner.

-PROCESS-

1.Här går vi tillsammans igenom bostaden och analyserar vad som kan förbättras. Vi ger konkreta tips till just er bostad, hur ni kan skapa en mer välkomnande atmosfär.

2. Kunden ansvarar själv för att anteckna under tiden och efter avslutat möte får kunden en to do list.

3.Denna tjänst erbjuds även som digital rådgivning.

-Priser-

Tid: 1-2 timmar Pris: 1900 kr

HOMESTYLING-LARGE

Tomma bostäder behöver möbleras upp för att man lättare ska kunna se möjligheterna med objektet. För att skapa den rätta känslan för ditt objekt utgår vi från den tilltänkta målgruppen och identifierar vilken stil objektet ska ha. Vi tillför möbler, textilier, mattor, belysning, krukor, växter och dekoration för att skapa ett unikt objekt.

Varje rum får en unik och tilltalande känsla inför fotografering och visning.

-Priser-

Pris fr 5000 kr


 

FOTOSTYLING

Den här tjänsten passar dig som vill ha hjälp med slutfinishen av bostaden inför fotografering och har ett hem fullt av möbler och inredning men får inte till finishen som är så viktigt för att få till säljande mäklarbilder. Vi stylar ditt hem med utgångspunkt från befintliga möbler och detaljer i bostaden. Vi arrangerar om och förhöjer intrycket och känslan i din bostad. Tjänsten utförs dagen innan eller samma dag som fotografering sker. Vi tänker hållbart och långsiktigt när vi planerar våra stylingar och Du får en bostad som blir mer lättsåld!


-STYLINGPROCESS-

1. Stylingkonsultation via mail/telefon, utifrån kundens egen fotograferade bilder.

2. Du får en offert mailad till dig inom 24 timmar och en utförlig åtgärdslista. Efter godkänd offert ska åtgärdslistan fullföljas innan stylistens hembesök.

3.Styling och iordningställande av hemmet med kundens egna möbler och inredning sker samma dag som fotografering. Vi tillför lättare inredning såsom textiler, dekorationsföremål, färska blommor och frukt/grönsaker för att ge levande bilder. Inredningen tas tillbaka efter fotograferingen. Vi kan även vara med på fotograferingen för att optimera bilderna. *Du har även möjlighet att köpa till vår plustjänst, då hyr du inredningen under  försäljningsperioden.

 

-Priser-

(Priserna avser fotostyling med kundens egna möbler och inredning)

I priset ingår en blombukett, färska frukter/grönsaker/kryddor av ett värde på 500 sek


Pris fr 2 995:-

(Priserna är ink kök och badrum)

 

-Före och efter styling -

Före styling

Efter styling


Före styling

Efter styling


Vi ser fram emot att få hjälpa just Dig skapa en säljande och
attraktiv bostad som leder till ditt livs bostadsaffär!Kontakta oss


Tveka inte att kontakta oss om ni undrar över något eller vill veta mer om våra tjänster!

Charlotta Hülphers - VD och inredningsarkitekt

E-mail: info@chiinterior.se

Telefon: +46735136605